Актуальне видання з питань застосування засобів кримінального процесуального доказування в досудовому розслідуванні - Чернявський , С.; Сергєєва , Д. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Рец. на кн.: Старенький О. С. Засоби кримінального процесуального доказування у досудовому розслідуванні: теорія та практика : монографія. Київ : ІНФОТЕХ, 2021. 684 с.