ЗАХИСТ ПРАВ ГРОМАДЯН ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПЕВНИХ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДІЙ - Melnychenko, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Досліджено питання порушення права на захист підозрюваного та загальних принципів змагальності процесу. Окреслено труднощі оскарження стороною захисту рішення про повідомлення про підозру. Запропоновано доповнити чинне законодавство нормою, що має врегулювати проблему одночасного повідомлення про підозру та про завершення досудового розслідування.