ВИЯВЛЕННЯ ТА ПРИПИНЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ У СФЕРІ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ТОВАРІВ, РОБІТ І ПОСЛУГ ПІДРОЗДІЛАМИ ЗАХИСТУ ЕКОНОМІКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - Viazmikin, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Розкрито важливі етапи діяльності підрозділів захисту економіки Національної поліції України щодо виявлення та припинення правопорушень під час здійснення закупівель товарів, робіт і послуг. Запропоновано способи їх удосконалення.