ПИТАННЯ РОЗСЛІДУВАННЯ НАСИЛЬНИЦЬКИХ ЗЛОЧИНІВ - Horbachevskyi, V.; Symonenko, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Досліджено проблемні питання, що виникають під час розслідування насильницьких злочинів. Розкрито особливості застосування слідчим тактичних прийомів і сучасних техніко-криміналістичних можливостей. Висвітлено взаємодію з оперативними підрозділами, правоохоронними органами щодо розслідування нерозкритих злочинів.