ОСОБЛИВОСТІ ОБСТАНОВКИ ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ У СФЕРІ БУДІВНИЦТВА - ZapototskyіA. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Здійснено аналіз обстановки вчинення злочинів у сфері будівництва. Сформульовано визначення поняття «обстановка вчинення злочинів проти власності у сфері будівництва». Висвітлено особливості й основні складові зазначеного феномену.