ВИКОРИСТАННЯ СЛІДІВ ЗАПАХУ В МЕЖАХ ПРОТИДІЇ НЕЗАКОННОМУ ОБІГУ НАРКОТИКІВ - Poliakh, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Визначено аспекти використання слідів запаху під час розслідування злочинів у сфері обігу наркотиків. Доведено можливість застосування цих слідів як засобу встановлення осіб, які причетні до безконтактного збуту наркотиків (безпосередніх закладників подібних предметів), які залучають інших до перевезення наркотиків за певну винагороду, не інформуючи про справжній вміст цих передач, а також причетних до постачання наркотиків через державний кордон України.