ПІДХОДИ ДО НОРМАТИВНОГО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ЗЛОЧИНИ, УЧИНЕНІ З ДВОМА ФОРМАМИ ВИНИ - Domanova, Tetiana (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Вивчено питання доцільності вдосконалення законодавства щодо регулювання засад кримінальної відповідальності за злочини, учинені з двома формами вини. Доведено недоцільність доповнення Кримінального кодексу України окремою нормою, що визначала б ступінь кримінальної відповідальності за такі злочини. Аргументовано доречність доповнення відповідним положенням ст. 23 зазначеного Закону.