ЗАХОДИ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ РОБОТИ ОРГАНІВ КРИМІНАЛЬНОЇ ЮСТИЦІЇ УСРР: ДОСВІД СЕРЕДИНИ 1930-х рр. - Hubar, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено заходи, вжиті сталінським керівництвом з метою підвищення якості роботи органів кримінальної юстиції. Встановлено, що завдяки цілісності проведених реформ і системному підходу вдалося досягти очікуваних результатів: створити модель кримінальної юстиції, яка відповідала тогочасним реаліям радянської дійсності.