Визначення місця та ролі служби фінансових розслідувань в Україні - Cherniavskyi, S.; Vasylynchuk, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Запропоновано нові наукові підходи щодо визначення місця та ролі служби фінансових розслідувань у процесі реформування правоохоронних органів України.