Захист прав людини під час збройних конфліктів - Kaminska, N.; Patricha, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано статус учасників збройних конфліктів, особливості реалізації їхніх прав, захист порушених прав і свобод. Досліджено проблему відповідності національного законодавства у цій сфері чинним міжнародно-правовим стандартам.