Місце адміністративного договору в публічно-приватному партнерстві - Strukova, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто відмітні риси інституту публічно-правового партнерства, позиції авторів щодо співвідношення понять «державно-правове партнерство» та «публічно-правове партнерство». Запропоновано класифікацію та визначено характерні ознаки адміністративних договорів. Доведено тотожність понять «договори, укладені в межах публічно-приватного партнерства» та «адміністративні договори».