Адміністративно-правовий аспект права на охорону здоров’я - Kovryhina, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено ґрунтовний аналіз становлення права на охорону здоров’я, досліджено сутність детермінанти «право на охорону здоров’я» та визначено її складові.