Типові сліди розкрадань у сфері будівництва - ZapototskyіА. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено типові сліди розкрадань, вчинюваних у сфері будівництва. Розкрито криміналістичну значущість слідів злочину, а також види й значення матеріальних та ідеальних слідів розкрадань.