Концептуальні засади запобігання суспільно небезпечним діянням - Vozniuk, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено концептуально важливі проблемні питання запобігання злочинам, пов’язані із застосуванням понятійно-категоріального апарату, що характеризує цей процес, а також із визначенням оптимально ефективної його системи. Надано пропозиції щодо їх вирішення.