Стан наукового розроблення проблем запобігання шахрайству у сфері банківської діяльності - Finaheiev, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз розвитку наукових досліджень проблем протидії злочинам у сфері банківської діяльності, зокрема банківського кредитування.