Організація запобігання злочинам у фіскальній сфері: трирівневий підхід - Khomenko, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено стан організації в Україні запобігання злочинам у фіскальній сфері. Запропоновано комплексно здійснювати запобіжні заходи на загальносоціальному, спеціальному та індивідуальному рівнях. Акцентовано на перспективності створення єдиного органу із запобігання злочинам у фіскальній сфері, до повноважень якого слід віднести розроблення та реалізацію заходів трирівневого запобігання, координацію взаємодії між правоохоронними, наглядовими органами, установами економічної системи відповідного спрямування.