Особливості функціонування недержавних суб’єктів сектору безпеки в системі запобігання злочинам у сфері будівництва - Vavrysh, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено основні етапи становлення недержавного сектору безпеки в Україні. Розглянуто роль та місце його суб’єктів у системі запобігання злочинам у сфері будівництва.