Вид і розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, як обов’язковий елемент предмета доказування слідчим у кримінальному провадженні - Sofin, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено вид і розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, як обставини, що підлягають доказуванню в кримінальному провадженні, задля забезпечення їх однозначного тлумачення та застосування в діяльності слідчих.