Засади призначення покарання судами УСРР у роки колективізації сільського господарства - Hubar, S.; Doroshchuk, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено засади призначення покарання судами УСРР у роки колективізації сільського господарства. Констатовано, що суди УСРР, призначаючи заходи соціальної оборони (покарання), повинні були керуватися як загальними правилами, визначеними КК УСРР 1927 р., так і особливими, додатково запровадженими правлячою партією, що надходили до виконавців у формі відомчих нормативно-правових актів.