Криміналістичне дослідження психофізіологічних якостей виконавця рукописного тексту і медична наука - AliіevE. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено проблему взаємозв’язку криміналістичного дослідження психофізіологічних якостей виконавця рукописного тексту й медицини як науки. Зазначено про вплив процесів, що відбуваються в організмі, та перенесених хвороб на навички письмового руху центральної нервової системи. З урахуванням теми досліджено праці вчених у цій сфері та наведено цитати, пов’язані із зазначеними питаннями.