Новаторський підхід до розв’язання проблем захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства - Timchenko, G. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Новаторський підхід до розв’язання проблем захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства