Актуальні проблеми організації науково-дослідної та дослідно-конструкторської роботи в системі МВС України - Cherniavskyi, S.; Orlov, Yu. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто актуальні проблеми організації науково-дослідної та дослідно-конструкторської роботи в системі МВС України в контексті інноваційної складової відомчої науки.