Спосіб учинення злочину як елемент криміналістичної характеристики насильницьких злочинів проти статевої недоторканості неповнолітніх - Piaskowskyi, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто класифікацію способів учинення насильницьких злочинів проти статевої недоторканості неповнолітніх залежно від особи злочинця, зокрема способи учинення цих злочинів батьком, братом, вітчимом або іншою особою, на яку покладено обов’язки з виховання неповнолітнього; сторонньою для дитини особою; групою осіб; серійним ґвалтівником.