Способи вчинення злочинів, пов’язаних із використанням засобів доступу до банківських рахунків - Finaheiev, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено огляд та аналіз теоретичних засад і практичних питань методики розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним доступом до банківських рахунків. Сформульовано й обґрунтовано низку нових положень і висновків, що мають значення для криміналістичної науки, слідчої та судової практики. Розкрито зміст елементів криміналістичної характеристики злочинів цієї категорії. Виокремлено способи вчинення злочинів, пов’язаних із використанням засобів доступу до банківських рахунків.