Нормативне регулювання діяльності органів прокуратури в роки «великого терору» - Gubar, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито особливості нормативного регулювання участі органів прокуратури в реалізації кампаній «Великого терору». Встановлено, що мету й завдання нормативного регулювання діяльності органів прокуратури в УСРР, як і в усьому СРСР, було визначено в межах планів сталінського керівництва, котрі доводили до широкого загалу у вигляді рішень партійних з’їздів, резолюцій пленумів ЦК і партконференцій, а надалі – утілювали в нормативних актах.