Новий погляд на проблему вдосконалення віктимологічного запобігання правопорушенням - Gorbachevskiy, V.; Kopotun, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Джужа А. О. Основні напрями удосконалення віктимологічного запобігання правопорушенням в Україні : монографія / А. О. Джужа. – Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2016. – 304 с.