Сучасна парадигма інституту благодійництва в Україні - Armash, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Сербин Р. А. Благодійництво в Україні: доктринальне адміністративно-правове дослідження / Р. А. Сербин. – Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2015. – 428 с.