Сучасна парадигма розвитку судової психології - Ohrimenko, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Черновський О. К. Теоретичні засади та прикладні аспекти сучасної судової психології : монографія / О. К. Черновський. – Чернівці : Технодрук, 2014. – 352 с.