Актуальні проблеми виникнення ризиків під час кримінального провадження - Makarenko, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто сутність ризиків, що виникають під час кримінального провадження. На підставі здійсненого аналізу запропоновано класифікацію зазначеного соціально-правового явища.