Завдання та повноваження суб’єктів контролю щодо протидії злочинам у бюджетній сфері - Kupranets, I.; Matvienko, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито поняття суб’єктів фінансового контролю, їх завдання та повноваження щодо протидії злочинам у бюджетній сфері.