Особливості спеціального досудового розслідування кримінальних правопорушень щодо деяких категорій осіб - Tsiupryk, I.; Alieksieieva-Protsyuk, D. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто особливості спеціального досудового розслідування щодо осіб, які перебувають на тимчасово окупованій території України або в зоні проведення антитерористичної операції. Окреслено алгоритм дій слідчого (прокурора) в межах цього процесуального інституту.