Проблемні питання тимчасового доступу до речей та документів - Sofyin, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено проблемні аспекти такого заходу забезпечення кримінального провадження, як тимчасовий доступ до речей і документів. Розкрито підстави, строки та процесуальний порядок проведення цієї процесуальної дії.