Місце недержавних суб’єктів сектору безпеки в системі запобігання злочинам у сфері будівництва - Vavrysh, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Охарактеризовано проблеми функціонування недержавних служб безпеки як суб’єктів запобігання злочинам у сфері будівництва. На основі аналізу регулятивного законодавства, правозастосовної та судової практики, а також зарубіжного досвіду запропоновано низку правових, організаційних і спеціальних кримінологічних заходів щодо вдосконалення їх діяльності.