Особливості фіксації оперативними підрозділами фактичних даних про втягнення особи в заняття проституцією - Yemets, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто комплекс питань, пов’язаних із протидією втягненню особи в заняття проституцією, що посягає на моральність громадян, а також становить небезпеку для їхнього фізичного та психічного здоров’я. Визначено суб’єкти та правові аспекти здійснення фіксації фактичних даних про вказані злочини. Запропоновано відповідні рекомендації для працівників оперативних підрозділів, що можуть бути використані під час боротьби з цим протиправним явищем.