Запобігання корупції в бюджетній сфері - Bodnar, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено огляд питань щодо зміцнення законності в Україні як європейській державі. Розглянуто проблеми та перспективи подолання корупції серед органів місцевого самоврядування в бюджетній сфері.