Додатковий об’єкт злочину, передбаченого ст. 255 Кримінального кодексу України - Vozniuk, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено проблеми виокремлення та класифікації додаткових об’єктів злочинів, їх особливості. Розкрито зміст додаткового об’єкта злочину, передбаченого ст. 255 Кримінального кодексу України.