Використання спеціальних знань під час розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним використанням обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів - Rivchachenko, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто питання доцільності застосування спеціальних знань і навичок фахівців та експертів під час розслідування кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 313 Кримінального кодексу України. Визначено основні форми використання спеціальних знань, а також надано перелік експертиз, які мають бути проведені під час розслідування таких злочинів.