Безпекова політика України в умовах євроінтеграції - Avakian, T. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено безпекову політику України в умовах європейської інтеграції. Визначено зміст, форми, суб’єкти й напрями реалізації такої політики.