Політико-правові феномени як об’єкти філософсько-правової рефлексії (семіотичний підхід) - Pavlyshyn, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто перспективи синтезу досягнень різних гуманітарних дисциплін на основі семіотичного підходу до аналізу соціального буття. Розкрито зміст понять «політико-правова комунікація», «політико-правова міфологія», «політико-правовий універсум», «політико-правова реальність» у контексті сучасних філософсько-правових і семіотико-правових досліджень. Охарактеризовано значення цих понять для розв’язання багатьох проблем філософії права та семіотики права на сучасному етапі розвитку, а також продемонстровано їх евристичний потенціал.