Законність як основа економічного управління - Svyrydiuk, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено ціннісний аспект законності в процесі державного управління економікою. Надано загальне уявлення про законність як особливу правову категорію, що слугує водночас і кінцевою метою, і способом її досягнення, і основоположним принципом державного адміністрування.