Адміністративно-правові механізми управління фінансово-економічними ризиками в умовах інформаційної війни та надзвичайних правових режимів - Kovryhina, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто найбільш актуальні питання управління фінансово-економічними ризиками в умовах інформаційної війни та надзвичайних правових режимів.