Надання слідчим суддею дозволу на проведення негласних слідчих (розшукових) дій - Makarov, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено порядок надання слідчим суддею дозволу на проведення негласних слідчих (розшукових) дій.