Непроцесуальні форми взаємодії слідчого з оперативними підрозділами та іншими державними установами й громадськими організаціями під час розслідування насильницьких злочинів, учинених щодо неповнолітніх - Piaskovskyi, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто проблемні питання, пов’язані з особливостями непроцесуальної форми взаємодії слідчих зі співробітниками оперативних підрозділів і кримінальної міліції в справах дітей, а також іншими державними установами й громадськими організаціями під час розслідування насильницьких злочинів, учинених щодо неповнолітніх.