Політика Федеративної Республіки Німеччина щодо протидії наркотизму - Chukaieva, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
На основі аналізу досвіду Федеративної Республіки Німеччина у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів зроблено висновки щодо оптимізації заходів стосовно подолання такого негативного явища, як наркоманія.