ВІТАЄМО - Cherniei, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рішенням Комітету з присудження Премії імені Ярослава Мудрого в номінації «За видатні досягнення в науково-дослідницькій діяльності з правознавства» лауреатами Премії 2015 року визнано таких науковців: ЧЕРНЄЙ Володимир Васильович, МОІСЕЄВ Євген Миколайович, ДЖУЖА Олександр Миколайович, ОРЛОВ Юрій Юрійович, ЛОШИЦЬКИЙ Михайло Васильович, КОНСТАНТІНОВ Сергій Федорович.