Організовані форми шахрайства в системі сучасної злочинності в Україні - Mykytchyk, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто основні форми шахрайства, яке вчиняють організовані групи. Виявлено стійку тенденцію до економізації організованого шахрайства.