Слідчо-оперативна група як оптимальна форма організації досудового розслідування - Sakal, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено комплексний аналіз чинного законодавства та практики щодо ролі слідчо-оперативної групи в розслідуванні складних проваджень з великим обсягом роботи. Обґрунтовано значимість слідчо-оперативної групи як оптимальної форми взаємодії суб’єктів розслідування злочинів. Розкрито можливості такої взаємодії при співпраці слідчого як з оперативним працівником і спеціалістом свого відомства, так і при об’єднанні їх зусиль таких самих працівників інших відомств по одному кримінальному провадженню.