Профілактика екстремізму в молодіжному середовищі - Todosienko, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено кримінологічний аналіз профілактики молодіжного екстремізму в Україні. Розкрито загальносоціальний та спеціальний рівні профілактики цього феномена кримінальних правопорушень. Визначено проблемні питання, пов’язані із запобіганням екстремістським злочинам у молодіжному середовищі, та запропоновано шляхи їх вирішення.