Криміналістична характеристика способів порушень правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою - Panchyshyn, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
На підставі аналізу літературних джерел та матеріалів практики розслідування порушень правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою виокремлено та проаналізовано на конкретних прикладах типові способи вчинення злочинів, передбачених ст. 272 Кримінального кодексу України.