Правова політика і проблеми нотаріальної професії: науково-критичний дискурс - Chernysh, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано теоретико-методологічні підходи до дослідження концепту правової політики і проблеми нотаріальної професії. Констатовано, що інститут нотаріату в Україні є центральною ланкою практичної реалізації принципу сприяння громадянам й організаціям у забезпеченні їхніх прав і законних інтересів відповідно до міжнародних стандартів. Окреслено напрями подальшого розвитку та реформування інституту нотаріату в правовій системі України.